Recuperar contrasenya


Presentació

és una societat fundada l'any 1989, l'activitat de la qual és la comercialització de recanvis al sector de la reparació d'electrodomèstics de linia blanca (rentadores, rentavaixelles, secadores, cuïnes, encimeres, forns, microones, calentadors d'aigua, frigorífics i petit aparell electrodomèstic).

Per donar compliment a la missió de la empresa, hem basat la nostra gestió dels articles en els següents conceptes: Gama de productes, Qualitat contrastada, Suministrament fiable, Preus de mercat, Inoovació e Informació tècnica.

Gama de productes

Dispossem de la gama de productes més amplia al sector de la linia blanca. Gestionem més de 11.500 articles amb activitat comercial, de entre els 14.000 què tenim identificats i codificats. És per nossaltres molt important el poder lliurar als nostres clients articles d'alta i baixa rotació. I per aquesta raó, Rexdi S.A. fa un esforç econòmic d'inversió i assumeix l'alt risc de tenir obsolets. Aquesta disponibilitat permet als nostres clients donar viabilitat a la reparació dels aparells.
Estem constantment incorporant nous productes, de les diferents marques i models, què continuament van incorporant els fabricants, tant europeus com mundials, en una cursa on la demanda va sempre per davant de la oferta de novetats. Una prova del comentat és la quantitat de nous articles què inclou aquesta web i no apareixien en els anteriors catàlegs físics i annexos de la empresa.

Subministrament fiable

El nostre objectiu ésservir el 100% de les demandes dels nostres clients (en la actualitat estem al 94% en el conjunt de les comandes), encara què sabem què és molt dificil d'aconseguir ja què influeixen molts factors aliens a la gestió: les rotacions irregulars, la demora als lliuraments de les comandes als proveïdors i les vendes imprevistes ocasionals. Per poder conseguir-lo tenim unes instal·lacions a Badalona (Barcelona) d'oficines i magatzem de més de 2.000 m2 i un nivell important de seguretat als stocks..

Qualitat contrastada

Nosaltres distribuïmproductes de qualitat, dels fabricants més qualificats, què produeixen sota els rigorosos controls de qualitat de les normes de certificació de la UE, i les constants verificacions dels fabricants d'electrodoméstics més importants d'Europa. Exemples: Bitron, Elbi, Invensys, Ranco, Plaset, Askoll, Copreci, Ego. Diariament d'ofereixen al mercat més quantitat de productes fabricats a païssos asiàtics, i en alguns d'aquests productes hem pogut comprovar què la qualitat no està controlada.

Preus de mercat

Els nostres preus de venda procurem què es situin en una linia competitiva dintr de les diferents opcions del mercat i considerant com un criteri important la qualitat comparada dels productes.

• A les característiques dels nostres productes indiquem el fabricant i/o la qualitat (original / alternativa)
• Quan en alguns productes oferim dos o més qualitats diferents, cada una d'elles dispossa del seu codi i preu.
• Si en alguns dels productes no oferim qualitat alternativa, encara què al mercat es pugui aconseguir, és perquè havent-la analitzat, considerem què no té la mínima qualitat necessària per oferir-la a un client.

Informació tècnica al client

Dispossem de informació tècnica per donar suport a les consultes què ens plantegen els nostres clients sobre els productes de les marques més importants.